Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Lista Firme Radiate Din Registrul Comertului

Lista Firme Radiate Din Registrul Comertului

Numarul firmelor din domeniul horeca radiate la nivelul tarii a crescut de peste 5 ori in primul semestru al acestui an, pana la 68, fata de cele 13 radieri inregistrate in perioada similara a anului trecut, potivit datelor oficiului national al registrului comertului. Numarul firmelor radiate a scazut, in primele patru luni din 2014, cu 2,87%, la 28.437 firme, fata de 29.278 in perioada similara a anului trecut, conform statisticilor oficiului national al registrului comertului.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Circa 160 de întreprinderi vor fi radiate din registrul de stat al persoanelor juridice. A fost infiintata in 1992, fiind inregistrata la registrul comertului galati sub nr. Firmele sunt grupate în patru categorii, și anume:

Registrul Comertului Craiova Infiintare Firma Infiintare Srl
vizitati articolul complet aici : https://xfk.dromidafilipovic.pw/registrul-comertului-craiova.html
Oficiul national al registrului comertului www.recom.ro. Pana la radierea unei firme, documentele ce trebuie depuse la registrul comertului vor trebui pregatite in 4 etape, astfel: Asiguram persoanelor juridice servicii referitoare la relatia cu registrul comertului:

Un user raspunde ca, potrivit legii nr.

Numărul firmelor radiate a crescut în primele nouă luni ale anului cu 42,11 la sută, comparativ cu perioada similară din 2018, ajungând la 83.376 firme, conform statisticilor oficiului naţional al registrului comerţului (onrc). Un user raspunde ca, potrivit legii nr. Sa, având numarul de ordine în registrul comertului j 5/1337/1996, înregistrarea mentiuni de radiere.

Radiate cu sediu, radiate fără. A scazut numarul de firme radiate la inceputul anului. Numarul firmelor afisat pentru fiecare judet reprezinta totalitatea firmelor de tip s.c., p.f.a, inregistrate la registrul comertului incepand cu anul 1990.

Registrul Comerţului Aproape 52 000 De Firme Au Fost Radiate Anul Trecut Din Care Peste 2 200 La Constanţa
vizitati articolul complet aici : https://www.telegrafonline.ro/registrul-comertului-aproape-52000-de-firme-au-fost-radiate-anul-trecut-din-care-peste-2200-la-constanta
A scazut numarul de firme radiate la inceputul anului. Societatea are ca profil de activitate fabricarea sarmelor din otel si a p. Informaţii privind societăţile pentru care există o hotărâre judecătorească de numire a lichidatorului.

Informaţii de contact, financiare, procese, datorii, apartenenţă la grupuri.

A scazut numarul de firme radiate la inceputul anului. Asiguram persoanelor juridice servicii referitoare la relatia cu registrul comertului: Radiate cu sediu, radiate fără sediu, neradiate cu sediu și neradiate fără sediu.

Asiguram persoanelor juridice servicii referitoare la relatia cu registrul comertului: Numarul firmelor radiate a scazut, in primele patru luni din 2014, cu 2,87%, la 28.437 firme, fata de 29.278 in perioada similara a anului trecut, conform statisticilor oficiului national al registrului comertului. Acest numar contine atat firme active, cat si firme aflate in dizolvare sau care au fost radiate.

Analiză Peste 60 000 De Firme S Au Evaporat News Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.news.ro/economic/analiza-peste-60-000-de-firme-s-au-evaporat-din-economie-in-2019-cele-mai-multe-in-bucuresti-iasi-maramures-si-bacau-1922405002002019071119049236
„prin urmare, nu exista termen de prescriptie pentru inregistrarea transferului de proprietate. Numarul firmelor din domeniul horeca radiate la nivelul tarii a crescut de peste 5 ori in primul semestru al acestui an, pana la 68, fata de cele 13 radieri inregistrate in perioada similara a anului trecut, potivit datelor oficiului national al registrului comertului. Modificare publici din data 21 iulie 2008 anul infiintarii.

Numarul firmelor radiate a scazut, in primele patru luni din 2014, cu 2,87%, la 28.437 firme, fata de 29.278 in perioada similara a anului trecut, conform statisticilor oficiului national al registrului comertului.

A scazut numarul de firme radiate la inceputul anului. Serviciul (accesibil după autentificare) vă ajută să descărcați fișiere conținând starea firmelor verificată în trei surse (registrul comerțului, ministerul de finanțe și anaf); Societatea are ca profil de activitate fabricarea sarmelor din otel si a p.

Posting Komentar untuk "Lista Firme Radiate Din Registrul Comertului"