Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Mare Iq Din Lume

Cel Mai Mare Iq Din Lume. La nivel mondial iq ul standard este undeva la 100 de puncte. 5 mai 202010 ianuarie 2018. Cel mai cunoscut test este cel care stabileşte coeficientul de inteligenţă (iq). Cartea sa o scurtă istorie a timpului a vândut peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume. Cel mai mare scor iq înregistrat vreodată.

O elevă în vârstă de 11 ani, tara sharif, din teheran, iran este mai inteligentă decât albert einstein şi cosmologul stephen hawking. Cea mai inteligentă populație a lumii. Lacurile sunt locuri de o frumusețe senina. Lacul victoria deține titlurile celui mai mare lac din africa, cel mai mare lac tropical din lume, și cel mai mare lac de apă dulce 2nd, acoperind o suprafață totală de 69,485 kilometri pătrați. In 2012, in topul celor mai inteligenti oameni din lume, contemporani cu noi, se aflau :

Iq Ul Face Diferența Intre Oameni Cei Mai Inteligenți Oameni Din Istorie Uniunea Ziariștilor Profesioniști Din Romania
Iq Ul Face Diferența Intre Oameni Cei Mai Inteligenți Oameni Din Istorie Uniunea Ziariștilor Profesioniști Din Romania Source from : https://uzp.org.ro/23433/iq-ul-face-diferenta-intre-oameni-cei-mai-inteligenti-oameni-din-istorie/
O fata de 12 ani are un iq mai mare decat einstein, hawking si bill gates! O elevă în vârstă de 11 ani, tara sharif, din teheran, iran este mai inteligentă decât albert einstein şi cosmologul stephen hawking. Din 100 de branduri de prestigiu, care au pagini in reteaua sociala facebook, producatorul auto bmw se afla in topul clasamentului, cu cel mai mare iq, potrivit unui. Care este cea mai impresionanta cladire din lume. Deși iq este un indicator al abilităților și potențialului înnăscut, nu este o măsură pură.

Are un iq mai mare decat a lui einstein fiind considerat cel mai inteligent om din lume la acest moment este insă doar un profesor discret cunoscut foarte puțin de oameni.

Dar are, în schimb, cea mai prețioasă comoară: Considerat una dintre cele mai mari minți ale timpului nostru, a fost profesor, autor și fizician teoretic de renume mondial. Opiniatimisoarei.ro, cel mai tare site de stiri din timisoara si timis, cu informatii de ultima ora, anchete, reportaje, foto si video. Admis la universitate la 4 ani. Numit după regina victoria, este una dintre marile lacuri africane și este alimentată de intrările din râul kagera.

O elevă în vârstă de 11 ani, tara sharif, din teheran, iran este mai inteligentă decât albert einstein şi cosmologul stephen hawking. La intrebarea ce este intelectul marilyn a raspuns:esenta intelectului este abilitatea de a cauta. Are un iq mai mare decat a lui einstein fiind considerat cel mai inteligent om din lume la acest moment este insă doar un profesor discret cunoscut foarte puțin de oameni. El a uimit lumea încă din primele șase luni de viaţă, când a început să vorbească, notează business insider. Stephen hawking este unul dintre cele mai cunoscute genii din lume, cu un iq estimat la 160.

Harta Iq Ului In Europa și In Lume Cum Stau Romanii La Capitolul Inteligență
Harta Iq Ului In Europa și In Lume Cum Stau Romanii La Capitolul Inteligență Source from : https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/harta-iq-ului-in-europa-si-in-lume-cum-stau-romanii-la-capitolul-inteligenta-768510
La nivel mondial iq ul standard este undeva la 100 de puncte. In 2012, in topul celor mai inteligenti oameni din lume, contemporani cu noi, se aflau : Cel mai cunoscut test este cel care stabileşte coeficientul de inteligenţă (iq). Care este cea mai impresionanta cladire din lume. A sta pe malul unui lac, contemplând natura si de a te simti impacat cu propria persoana, e un lucru divin.

Estuar are cel mai mare debit de pe glob 219,000 m³/s la varsare.

O elevă în vârstă de 11 ani, tara sharif, din teheran, iran este mai inteligentă decât albert einstein şi cosmologul stephen hawking. Admis la universitate la 4 ani. Cel mai cunoscut test este cel care stabileşte coeficientul de inteligenţă (iq). Care este cea mai impresionanta cladire din lume. Cel mai mare punctaj iq din lume a fost inregistrat in anul 1956, de catre marilyn vos savant la virsta de 10 ani, cu un nivelul iq de 228 de puncte.

Un coreean, care ar putea trece drept anonim, daca nu ar avea un iq de peste 210, conduce topul celor mai destepti. Opiniatimisoarei.ro, cel mai tare site de stiri din timisoara si timis, cu informatii de ultima ora, anchete, reportaje, foto si video. Perhaps you would like to add one of your own? Are un iq mai mare decat al lui einstein. Cel mai mare scor iq înregistrat vreodată.

El Este Cel Mai Destept Om Din Lume Are Un Iq De 230 Stirileprotv Ro
El Este Cel Mai Destept Om Din Lume Are Un Iq De 230 Stirileprotv Ro Source from : https://stirileprotv.ro/stiri/revista-presei/el-este-cel-mai-destept-om-din-lume-are-un-iq-de-230.html
A sta pe malul unui lac, contemplând natura si de a te simti impacat cu propria persoana, e un lucru divin. Prin comparaţie, celebrul cercetător stephen hawking avea un iq de 160. Cel mai mare factor iq cunoscut astăzi al unui om depaseste 240. Meditationes metaphysicae (meditații metafizice), cea mai importanta operă filosofică a sa, este încă un material de bază în universitățile din întreaga lume. Cel mai mare lac din lume variaza in functie de modul in care e definit cel mai mare lac din lume.

La intrebarea ce este intelectul marilyn a raspuns:esenta intelectului este abilitatea de a cauta.

Cartea sa o scurtă istorie a timpului a vândut peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume. La intrebarea ce este intelectul marilyn a raspuns:esenta intelectului este abilitatea de a cauta. Din 100 de branduri de prestigiu, care au pagini in reteaua sociala facebook, producatorul auto bmw se afla in topul clasamentului, cu cel mai mare iq, potrivit unui. Top 10 cei mai inteligenți oameni din istorie. Aceasta are un iq de 162.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Mare Iq Din Lume"